Testemonials

Massage

Kyra verstaat de kunst om middels haar massage contact te maken met wat mijn lichaam en geest op dat moment vragen. De nawerking is kloppend met mijn proces. Dat maakt de massage waardevoller dan ‘zomaar’ een uurtje op de tafel”
Paul Roodnat, Paul Coaching Arnhem augustus 2017

“Ik lag na te soezen van de  super behandeling en vroeg of de behandeltafel soms verwarmd werd, omdat mijn rug en stuit heerlijk warm aan voelde. Bleek dat ik dat zelf was! Jaren heb ik geen gevoel in mijn verbrijzelde stuit gehad. Dankjewel lieve Kyrah.”
Rina Zandvliet, Haarlem juni 2017

Met haar vakkundige handen, nodigde Kyra al masserend mn hart uit, om weer uit ‘r holletje te komen. Ze verbond t weer met mn voeten: mn rechterbeen werd zachter en mn linkerbeen levendiger. Dankjewel Kyra!!!
Liesbeth Menken, Tango Abrazo Deventer januari 2017

Es war speziell und sehr angenehm Massage
Alexander Mock, La Academia, Dresden Deutschland Januar 2017

Kyra really does have healing hands. After three days of dancing tango, my feet were sore. Kyra gave me a foot massage and I was walking on air.
Carol Stocks, Bonn Germany novembre 2016

‘ ..Kyra’s handen doen meer dan het losmaken van je spieren. Je wordt aangeraakt op diepere lagen waardoor het effect van de massage tot in je ziel zijn werking doet.
Caroline Ligtenberg van www.carolineligtenberg.eu, Kranenburg Duitsland
oktober 2016

Het is heerlijk om een massage van Kyra te nemen tussen de vele uren tangodansen. Het is ontspannend en maakt dat je weer goed geaard bent. Een goed moment om terug te gaan naar jezelf en minder bezig te zijn met de hectiek in de Milonga. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Riet Dorrestein, Gelderland september 2016

I remember that it was extremely relaxing and with a nice exchange of energy. The improvised massage table was also fun and expressed the natural approach you have. Organic is a word that comes to mind.
Isabel Araujo, Lisboa Portugal maio 2015

Tango

Kyra hat mir als Anfänger im Tango einen mühelosen Zugang zum Tanzen ermöglicht. Durch sie konnte ich Selbstvertrauen in meinen tänzerischen Ausdruck schöpfen.’
Thomas Geisselbrecht, Gitarrenunterricht, Kleve april 2017

‘Het was geweldig hoe jij een groep mensen die nog geen tango kan dansen zo gemakkelijk meekrijgt en het tangogevoel hebt meegegeven. De tango als mooie vorm voor buurtontmoetingen. Bedankt! ‘
Corné van Iersel, Organisator Buurt aan tafel, Nijmegen november 2015