Samenwerking Walter Gonzalez

Walter Gonzalez  –  Argentinië
Milonguero Stijl
….datum in beraad, komt
19.30 – 22.15u
€20 – 1 workshop  |   €35- 2 workshops

Thema
Naast de focus op je houding & techniek is er aandacht voor jouw dansdraai beweging op de volle vloer.

Algemene informatie
Walter, tangoleraar uit Buenos Aires (ARG.), geeft les in de milonguero-stijl. Met zijn methode ‘la ciencia del milonguero’ werkt hij aan het creëren van een voortdurende en muzikale beweging in de dans. Vanuit de verbinding met je partner in een comfortabele ‘closed embrace’. Zijn manier van dansen en lesgeven zijn van een bijna bedrieglijke eenvoud, waaronder een sterk ontwikkelde techniek en intuïtie schuilgaan. Als leraar is Walter innemend, duidelijk en geduldig. Hij laat je voelen wat het is om echt te dansen en verder te komen dan het maken van passen en figuren
.

19.30-20.45u: Beginners & halfgevorderden:
Natuurlijk dansen in closed embrace; gebruiken en aanvoelen van energie in je lichaam bij leiden en volgen. Voor leiders: zachte, maar duidelijke signalen geven zonder jezelf en je partner uit balans te brengen. Voor volgers: actief en tegelijkertijd ontspannen voelen en reageren.

20.45-21.00u: Uit- en indansen
21.00-22.15u: Halfgevorderden & gevorderden:
Leiden en volgen vanuit energie en intentie, concentreren van bewegingen; de verbinding bewaren bij het werken met verschillende richtingen in draai figuren; associatie en dissociatie in het lichaam in closed embrace.

Voor info, wil je op de mailing lijst en vragen mail me of bel 06 5103 6780
Kyra Hoogzaad