Schilderen

Schilderen & Tekenen
Heb je zin in beeldend werken vanuit een thema of liever met een aangereikte thema? Fijn aan de gang gaan met schilder- en tekenmaterialen? Je bent van harte welkom bij mijn workshop waarin je leert vanuit meditatie te spelen met materiaal en tot een beeld te komen. Dit beeld ga je ‘vangen’ met potlood, krijt en/of acryl verf. Uitgangspunt is: alles wat jij creëert is goed. Laat je verrassen, ontdek eens hoe jij kunt schilderen en tekenen.

Schilderworkshop Divers

Ook voor Personeelsfeesten, Familie uitjes of Team building kunt u voor Kyrah Human Move kiezen. Met simpele opdrachten, oprechte aandacht & ruimte voor humor heb je een pracht van een bijeenkomst. Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie, even overleg over de vragen die u wellicht heeft klik gaarne hier voor contact.

Schilderworkshop Nijmegen

Leer jezelf de ruimte te nemen te creëren vanuit je beeld of jouw gevoel. Speel met de technieken. Bij Kyrah Human Move gaat het er vooral om dat je je eigen manier van schilderen mag ontdekken en als je wilt verder hierin te ontwikkelen.

In een fijne ontspannen omgeving krijg je de mogelijkheid via een Workshop of een reeks lessen te komen schilderen & tekenen.

WORKSHOP   Vrij   Schilderen & Tekenen
Deelname €40 incl. materiaal, begeleiding, thee.
Vanuit meditatie een middag van creëren & spelen. Kom naar mijn Atelier in Nijmegen. Geef je hier op.

dscn0567WORKSHOP    S T I L L E V E N   Schilderen
Leer hoe je een stilleven schildert of tekent. Leer welke technieken worden er zijn. Ik deel mijn kennis over het weergeven van een stilleven graag met je. Welkom in mijn Atelier op de van Nispenstraat in Nijmegen. Geef je hier op.