Beeld Meditatie

Laat je verrassen …

Vrijdag 27 januari –  in ’t Atelier
14.00 – 16.30u
Deelname €40 pp.pk

Vrijdag 25 februari –
in ’t Atelier
14.00 – 16.30u
Deelname €40 pp.pk

en op aanvraag met een groep geïnteresseerden. Scroll naar ‘Op aanvraag ‘

Wat is Beeld Meditatie ?
Vanuit begeleide meditatie tot jouw beeld komen; zien wat er ontstaat. Fijn aan het schilderen, spelen met lijnen, vormen, kleuren of bestaand beeld.

Kom uit je hoofd en ga in je hart. Weg uit je dagelijkse ritme. Niks of wat tekenen kunnen. Vanuit je intuïtie laten ontstaan. Jezelf ontdekken van je onbewuste naar bewustwording.
Als cadeau ga je weer ontspannen naar huis.

On-line
Ook wordt op dit moment de Beeld Meditatie on-line aangeboden. Twee keer in de maand komen we bijeen. Handig als je wat verder weg woont. Vraag naar de mogelijkheden via het mail adres kyrah.humanmove@gmail.com

Opgave en Vragen
Stuur een mailtje naar kyrah.humanmove@gmail.com

Op aanvraag Beeldend werken
Het Beeldend werken kan ook op aanvraag georganiseerd worden. Een leuk doe cadeau, passen we aan aan de wensen die er zijn, voor je neefje. Of met je vrienden en familie in het atelier je verjaardag vieren. Na een kop thee/ koffie een gezamenlijk Beeldend werk maken. Een verfrissende manier je nieuwe levensjaar inluiden. Weer eens wat anders 😉

Corona & Atelier
In acht neming van een goede ventilatie bevind zich er een Professionele luchtreiniger met HEPA filter, de Ionisator in de ruimte. Voor je handen is er Nano Zilver/ gel/ zeep/ papier en met een sprankelende gezondheid ben je van harte welkom.
Er is genoeg ruimte voor maximaal 5 deelnemers.

Welkom in mijn KHM Atelier,
Warme groet, Kyra Hoogzaad

Beeld Meditatie in het Atelier