Dansen

Bewegen van en in je lichaam is bevrijdend, maakt je blij en verwonderd. Groot of klein, hard of zacht, alles is aanwezig. Nodig jezelf uit, vergroot je zelfvertrouwen en leef. Heerlijk om te doen en te ondergaan.

Vanuit mijn specialisaties in het oa. lesgeven van de Argentijnse Tango & Folkdance de Chacarera nodig ik je uit de sterren van de hemel te komen dansen. Een cursus of een start van een feest: Humor en plezier maken het laagdrempelig deze Prachtige dansen te ervaren. Een losse manier elkaar te leren kennen. Een keertje meedoen?

CURSUSSEN  &  WORKSHOPS
Info over Proefles Tango klik hier
Info over Cursus Tango Starters
Info over Cursus Tango Verdieping
Info over Workshop Tango & Soep klik hier
Info over Combi Tango & …. klik hier
Info over Workshop Folklore Chacarera klik hier

Workshop Tango Tennisclub Nijmegen Tango les in utrecht

Argentijnse Tango

Leren bewegen door middel van Tango. Laat je meenemen door de passie van deze muziek en zet je passen vanuit je gevoel. Het ritme en de klankkleur van de Argentijnse Tango zijn leidend om vanuit sensitiviteit te dansen. Improviseer en wees verrast door de energie die vrijkomt. Ik leer je hoe je contact maakt met jouw energie en die van de ander.

De tango zit vol schijnbare tegenstellingen. Dit is iets wat de dans zo krachtig maakt.

  • Overgave ⇔ wilskracht
  • Beweging ⇔ stilstaan
  • Leiden ⇔ volgen
  • Zachtheid ⇔ kracht
  • Binnen ⇔ buiten
  • Techniek ⇔ improvisatie.

De Argentijnse Tango is communicatie, magie & verbinding. De dans is een gesprek met jezelf en tussen 2 mensen.

Geen passen en figuren, maar verbinding, contact en lol.
Prachtige improvisatie dans voor jong & oud. Je hoeft niet te kunnen dansen, je hoeft niet ritmisch aangelegd te zijn en je hoeft niet fysiek sterk te zijn. Dansen kan iedereen. Nieuwsgierigheid, open staan voor maakt dat het gaat stromen…

Tango Nijmegen les

Mijn unieke aanpak zorgt ervoor dat je de passen en figuren leert door in contact te zijn met het ritme en de klankkleur. Via contact en verbinding word je uitgenodigd om de Tango eigen te maken. Dit alles in samenwerking met je danspartner.

Moet ik speciale kleding aan?
Doe iets aan wat lekker zit waarin je je vrij kunt bewegen.
Schoenen met een zool waarop je kan draaien. Hakken hoeft niet, mag wel.

Wat is je investering voor een Privé les?
Ik geef ook  Tango privéles voor 1 persoon 1 uur € 65 pp
of een Tango privéles voor 2 personen 1 uur € 80 p2prs
Een Tango Cursus bestaat uit 10 lessen €150 pp
NB. Voor de kleine beurs gaarne een telefoontje wat de wens is.

Personeelsfeesten, Familie uitje, Teambuilding

Ook voor Personeelsfeesten, Familie uitjes of Team building kunt u voor Kyrah Human Move kiezen. Met simpele opdrachten, oprechte aandacht & gevoel voor humor ervaar je een heerlijke ontspannen bijeenkomst. Steekwoorden als Leiden, Volgen en laten leiden komen helder aan bod. Een eenvoudige snelle manier om elkaar te leren kennen. Ook de folkdance Chacarera leent zich goed voor ontspanning en elkaar ontmoeten : een prachtige start voor een feest of Broer & Zussen dag.  Nieuwsgierig geworden?

Voor meer informatie, even overleg over de vragen die u wellicht heeft, klik gaarne hier voor contact met Kyra. Of bel me tussen 11.00 – 18.00u.
Mijn telefoonnummer 00 31 (0)6 5103 6780