Contact, Privacy, Voorwaarde deelname

Contactgegevens, Privacy & Voorwaarden, contactformulier

Atelier Kyrah Human Move  |   de la Fromagerie
Van Nispenstraat 178
6521 KS te Nijmegen
00 31 (0)6 5103 6780
Op de hoogte blijven via de maandelijkse Mailing? Stuur een berichtje naar kyra@energyandharmony.nl

Het Atelier bevindt zich in een steeg tussen no. 140 en 180.
Na ca 25 meter is no. 178 aan je linkerkant – groene Bedrijfsdeuren.
Voor een plattegrond/ Routeplanner klik hier

Openbaar Vervoer Bereikbaarheid
20 min. from the station, free parking in de the streets around.
Bus 2 dir. Maartenskliniek, stop Hugo de grootstraat
Bus 8 dir. Berg en Dal, stop Dominicanestraat


  Privacy

  Voor de nieuwe EU privacy wetgeving (AVG) breng ik u via deze op de hoogte dat Kyrah Human Move verantwoordelijk is voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weer gegeven in de onderstaande privacyverklaring.

  Kyrah Human Move verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons  heeft verstrekt.

  Doel en basis gedachten van het verzamelen van de persoonsgegevens
  Van de cliënten en deelnemers waarvan Kyra Human Move persoonsgegevens in het bestand heeft verzameld is dat alleen om u te kunnen informeren over workshops/ bijeenkomsten en events. Voor het afhandelen van de betaling bij deelname aan één van de Kyrah Human Move diensten. Als ook om u te kunnen bereiken indien informatie nodig is om de dienstverlening uit te kunnen voeren.

  Overzicht van de Persoonsgegevens zijn
  * Voor- en achternaam
  * Adresgegevens
  * Telefoonnummer
  * E-mailadres

  Mocht u er bezwaar tegen hebben, laat Kyrah Human Move dit weten door een mail te sturen, dan zal uw gegevens uit het KHM mailbestand gehaald worden.
  Anderzijds,  zou u graag op de hoogte gesteld willen worden, wanneer er een inspirerende bijeenkomst (Massage, workshops Tango, Bewustzijns- Bijeenkomst, Beeldend meditatie, Tango Salons) wordt georganiseerd, klik dan hier voor het contact formulier of mail naar kyrah.humanmove@gmail.com om u aan te melden voor de mailing.

  Hiernaast is Kyrah Human Move wettelijk verplicht om het evt. behandelplan (van de cliënten) te bewaren. Hierin staat ook uw persoonsgegevens (voor-, achternaam, geboortedatum, factuuradres, telefoon nummer). De informatie wordt niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

  Kyrah Human Move doet z’n uiterste best zorgvuldig met deze gegevens om te gaan, geheim te houden en Kyrah Human Move deelt deze dan ook niet met derden.

  23 Mei 2018   |    Kyrah Human Move te Nijmegen


  Algemene Voorwaarden
  Afmelden van deelname en/ of  Verzetten van een afspraak
  auf Deutsch, bitte scroll nach unten.

  Bij Massage, Sessie’s & Tango Bewustzijns-Bijeenkomsten privéles afspraken.
  Als u een gemaakte afspraak niet na kunt komen, kun u die tot 48 uur van tevoren kosteloos afzeggen of verplaatsen.

  Bij afmelding korter dan 48 uur van tevoren, wordt het consult tegen het basistarief van datgene waar men voor opgegeven heeft, geheel in rekening gebracht.
  Bij afmelding deelname les/ workshop/ meditatie korter dan 48 uur van tevoren, wordt het deelname bedrag van de activiteit in rekening gebracht.
  Bij afmeldingen deelname van een cursus korter dan een week van te voren, wordt 50% van het gehele cursus bedrag in rekening gebracht.

  Kyrah Human Move is niet verantwoordelijk een partner aan te leveren voor de Tango lessen, Bewustzijns-Bijeenkomsten.

  Auf Deutsch
  Abmelden oder Verschieben einer verbindlichen Teilnahme Absprache & Teilnahme an Workshops.
  Sollten Sie eine vereinbarte Absprache nicht einhalten können und Sie melden sich innerhalb von 48std, ist dies kostenlos.

  Bei einer Abmeldung, weniger als 48 Stunden, sind wir leider gehalten Ihnen einen Ausfallbetrag – vom jeweiligen betrag von der Absprache/ Teilnahme Workshop – in Rechnung zu stellen.
  Bei einer Abmeldung von einem Kurs, weniger als eine Woche, sind wir leider gehalten Ihnen einen Ausfallbetrag vom 50% von der Kursteilnahme in Rechnung zu stellen.
  Danke für Ihr Verständnis!

   Kyra Hoogzaad  Nijmegen