Over mij

In 1969 ben ik in Voorburg geboren in een cultureel, kunstzinnig en artistiek gezin. Van daaruit koos ik voor de Dansacademie (Tilburg, Fontys, Docent Dansexpressie en Folklore). Na 2 jaren ben ik overgestapt naar de Creatieve Therapie opleiding (Nijmegen, HAN, CTO). Werkend als Beeldend therapeute in een GGZ-instelling merkte ik dat dit niet bij mij paste; ik kwam in een burn-out terecht. Door Tangodansen ging de energie weer stromen. Vervolgens heb ik o.a. gewerkt als Activiteitenbegeleidster in een verzorgingstehuis, Docent Sociale vaardigheden en Studieloopbaanbegeleider aan de HAN, Juridisch medewerker en (vrijwilligers-)Coördinator bij Vluchtelingenwerk AZC Nijmegen en in Druten. Ondertussen was Tango meer en meer mijn passie, sinds 2002 gaf ik les. Dit liep zo goed dat ik in 2012 voor mijzelf ben begonnen als Tango en Chacarera docente en (omdat ik ook al sinds mijn tienerjaren masseer) Masseuse (o.a. tijdens de 4daagse Nijmegen en op Tango Weekenden, zowel in binnen- als buitenland).

Mijn massage specialisatie is Energetische/holistische massage. Vanaf 2007 was ik hiermee in aanraking gekomen en heb ik goed leren omgaan met mijn HSP. Het geeft mij kracht als ik mensen kan begeleiden door de combi van energie, woord en massage, zodat ze geaard zijn, helderheid van keuzes ervaren en meer in hun kracht staan ofwel, authentiek zijn. Vanuit oprechte belangstelling naar de eigenheid van de mens, begeleid ik ook jou graag op je weg naar het zichtbaar maken van jouw authenticiteit.

Door een veilige sfeer te creëren, nodig ik je uit bewust te worden van jezelf en een volgende stap te nemen. In mijn wijze van werken sluit ik affectief aan bij waar jij je hier in het nu bevind. Spiritueel, geaard en enthousiast zijn de woorden die op mij van toepassing zijn.

Gevormd door de spiritualiteit van de Tochtgenoten van Sint Frans – Fransiscus van Assisië, de Natuur. Geraakt door vele ontmoetingen van mens, dier & grootsheid van de energetische wereld. Genietend van een kop koffie om de hoek. Kortom beleef je leven.