Over mij

In 1969 werd ik in Voorburg geboren in een cultureel, kunstzinnig en artistiek gezin. Van daaruit koos ik voor de Dansacademie Fontys, Docent Dansexpressie en Folklore. Na twee jaren stapte ik over naar de Creatieve Therapie Opleiding in Nijmegen. Ik merkte dat het werken als beeldend therapeut in de beperking van een GGZ-instelling  niet bij mij paste. Door Tangodansen ging de energie weer stromen. Tango werd meer en meer mijn passie en sinds 2002 geef ik les. Dit liep zo goed dat ik in 2012 voor mijzelf ben begonnen als Tango- en Chacarera-docent. En ook als masseur, want dat is wat ik van jongs af aan van nature doe: mijn medemens soepel maken en ontspannen. Nu doe ik dat in mijn praktijk en op lokatie tijdens de Vierdaagse Nijmegen, op Tango Events, zowel in binnen- als buitenland.

Mijn massage specialisatie is Energetische/holistische massage. Vanaf 2007 was ik hiermee in aanraking gekomen en heb ik goed leren omgaan met mijn HSP. Het geeft mij kracht als ik mensen kan begeleiden door de combi van energie, woord en massage, zodat ze geaard zijn, helderheid van keuzes ervaren en meer in hun kracht staan ofwel, authentiek zijn. Vanuit oprechte belangstelling naar de eigenheid van de mens, begeleid ik ook jou graag op je weg naar het zichtbaar maken van jouw authenticiteit.

Door een veilige sfeer te creëren, nodig ik je uit bewust te worden van jezelf en een volgende stap te nemen. In mijn wijze van werken sluit ik affectief aan bij waar jij je hier in het nu bevindt. Spiritueel, geaard en enthousiast zijn de woorden die op mij van toepassing zijn.

Gevormd door de spiritualiteit van de Tochtgenoten van Sint Frans – Fransiscus van Assisië, de Natuur. Geraakt door vele ontmoetingen van mens, dier & grootsheid van de energetische wereld. Genietend van een kop koffie om de hoek. Kortom leef je leven.