Over mij

Geboren in een gezin waarin kunst en cultuur de klok sloeg, volgde ik een dansopleiding, die ik na 2 jaar verruilde voor de Creatieve Therapie Opleiding in Nijmegen. Kennismaking met de tango opende voor mij een nieuwe bron en tango dansen groeide uit tot mijn passie. Vanaf 2002 geef ik Tangoles, met zoveel plezier en succes dat ik sinds 2012 werk als zelfstandig Tango- en Chacarera-docent.

Daarnaast ben ik ook masseur, want dat is wat ik van jongs af aan van nature doe: mijn medemens fysiek soepel en ontspannen maken.

Mijn massage specialisatie is sinds 2007 steeds meer energetische/holistisch. In mijn begeleiding gaan energie, woord en massage creatief samen; zo brengen ze de aarding, helderheid en keuzekracht, waardoor authenticiteit weer jouw oorspronkelijke ruimte en vorm krijgt. Ik help je graag bij het hervinden van je eigen beweging in je leven en in je werk!

Spiritueel, geaard en enthousiast zijn typeringen die mensen mij geven.

Op dit moment werk ik zowel in mijn praktijk als op lokatie, Vierdaagse Nijmegen,( Tango-) events in binnen- en buitenland.
Deelnemer van Zorg voor Iedereen


Gevormd door de spiritualiteit van de Tochtgenoten van Sint Frans – Fransiscus van Assisi, de Natuur.
Geraakt door vele ontmoetingen, interactie’s van mens, dier & grootsheid van de energetische wereld. Genietend van een kop koffie om de hoek.
Kortom beleef je leven.