Schilderen Info

Schilderen & Tekenen
Heb je zin in beeldend werken vanuit een eigen thema of liever met een aangereikt thema? Fijn aan de gang gaan met schilder- en tekenmaterialen? Je bent van harte welkom bij mijn workshop waarin je leert vanuit meditatie te spelen met materiaal en tot een beeld te komen. Dit beeld ga je ‘vangen’ met potlood, krijt en/of acryl verf. Uitgangspunt is: alles wat jij creëert is goed. Laat je verrassen, ontdek eens hoe jij kunt schilderen en tekenen.

Schilderworkshop Divers

Ook voor Personeelsfeesten, Familie uitjes of Team building kunt u voor Kyrah Human Move kiezen. Met simpele opdrachten, oprechte aandacht & ruimte voor humor heb je een pracht van een bijeenkomst. Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie, even overleg over de vragen die u wellicht heeft klik gaarne hier voor contact.

Schilderworkshop Nijmegen

Leer jezelf de ruimte te nemen te creëren vanuit je fantasie of beleving. Speel met de technieken. Bij Kyrah Human Move gaat het er vooral om dat je je eigen manier van schilderen ontdekt en geniet .

In het atelier KHM (vroeger een opslagplaats voor eieren geweest) worden er lessen en workshops georganiseerd. Klik voor Workshop Stilleven hier of een Workshop Vrij schilderen met meditatie hier

dscn0567