Werkgroep Tango Thema & Soep

Werkgroep Tango Thema & Soep
Zaterdag 20 maart

17.00 – 18.30u / 19.30u.
Deelname €20 pprs /of bij bewegings vrijheid met soep €30 pprs

Thema   Musicaliteit

Welke genre en opbouw is er in de wereld van Argentijnse Tango muziek? Hoe hoor en beleef je een muziekstuk? Waar laat je door inspireren? Hoe breng je muziek in je Tango bewegingen? Muziek elementen van de Argentijnse Tango waar mee wij aan de slag gaan in deze 1,5 uur durende verdieping. Wie weet welke verassingen er zijn door het spelen met dit thema. Alle levels. Door de kleine groep is er individuele aandacht mogelijk.
Doe je mee?

Wat is de Werkgroep Tango Thema & Soep?
Tijdens deze maandelijks terugkerende werkgroep Tango Thema & Soep zal er aandacht zijn voor jouw individuele manier van Tango dansen in connectie met je danspartner. De focus ligt op één specifieke onderwerp, musicaliteit, lijnen spel, passen, spelen etc, waar vanuit je je Tango skills gaat verdiepen. Ook voor de startende danser is het interessant en ben je welkom.

Soep nuttigen
Na de workshop van 1,5 uur is er eten. Tijdens het nuttigen van de soep heb je de mogelijkheid om andere te leren kennen. Zo ontmoet je nieuwe tangopartners om met elkaar naar Tango salons te gaan. Hoe mooi is dat om samen je opgedane ervaring in praktijk te kunnen brengen.

Opgave Tango Thema & Soep
Mail naar kyrah.humanmove@gmail.com voor vragen & opgave Tango Thema  & Soep.

Corona
Om in deze verwarrende corona tijden op een aangename manier extra veiligheid te bieden, wordt het Atelier goed geventileerd en tevens staat hier een luchtreiniger met HEPA filter en ionisator. 

De groep bestaat maximaal uit 3 paren. Er staat hier desinfecterende gel. Helaas wordt er niet onderling gewisseld van danspartners.

Volgende Tango Thema en soep

Welkom & Tot dan,
Kyra Hoogzaad
Tangodocente