Werkgroep Tango Thema & Soep XXL 27 april

Werkgroep Tango Thema & Soep XXL
Zaterdag 27 april

17.00 – 20.30u.
Deelname €50 pp (incl. eten)

Foto Emil de Jong – Kijklens


Thema: Muziek inspireert Deel II
Tango dansen vanuit Close Embrace

Verdieping in je houding Close Embrace vanuit de muziek met simpele passen en spel. Aandacht voor jouw manier van Tango dansen in verbinding met jezelf en je danspartner. Hoe kun je meer dans en speelruimte creëren met de melodie of juist het ritme.  Welke instrumenten kun je volgen die je danshouding in je staan/  je as, lopen, techniek beïnvloeden en inspireren.
Dit keer delen we de tijd in 2 onderdelen. Het eerste deel is het werken aan en het dansant  maken van je danshouding, via oefeningen en losse opdrachten. In het tweede deel ligt de focus op muziek, wat is typisch van jou en hoe zet je dat om in je dans bewegingen. Extra lange tijd om veel te oefenen.  Je zult zien met weinig middelen en vanuit subtiliteit is het een waar mooi Tango feestje.

Nb. Na de Werkgroep kan je van 20.30 tot 01.00u hier om de hoek Tangodansen. De organisatie is in handen van de Milonga Loge Oost, Nijmegen. Zie ook www.tangokalender.nl

Wat is de Werkgroep Tango Thema & Soep?
Tijdens deze maandelijks terugkerende werkgroep Tango Thema & Soep zal er aandacht zijn voor jouw individuele manier van Tango dansen in connectie met je danspartner. De focus ligt op één specifieke onderwerp, waar vanuit je je Tango skills gaat verdiepen. Ook voor de startende danser is het interessant en ben je welkom.

Na de workshop van 2,5 uur is er eten. Tijdens het nuttigen van de soep heb je de mogelijkheid om andere te leren kennen. Zo ontmoet je nieuwe tangopartners om met elkaar naar Tango salons te gaan om je opgedane ervaring in praktijk te kunnen brengen.

Klik hier voor opgave, het liefst met een danspartner. Meldt het me gaarne als je nog een danspartner zoekt dan vinden we vast een oplossing.

Welkom & Tot dan, Kyra Hoogzaad

Volgende Tango Thema & Soep (1,5 uur les) is op zaterdag 18 mei