Werkgroep Tango Thema & Soep

Werkgroep Tango Thema & Soep
Zaterdag 18 juli

17.30 – 20.00u.
Deelname €30 pp (incl. eten)

 
Thema:  Tango dansen vanuit Musicaliteit

Verdieping in je kennis van de Tango Music. Je danshouding wordt vanuit de muziek met simpele passen en spel onderzocht en ervaren. Aandacht voor jouw manier van Tango dansen in verbinding met jezelf en je danspartner. Hoe kun je meer dans en speelruimte creëren met de melodie of juist het ritme. Welke instrumenten kun je volgen die je danshouding in je staan/  je as, lopen, techniek beïnvloeden en inspireren. Je zult zien met weinig middelen en vanuit subtiliteit is het een waar mooi Tango feestje.

Wat is de Werkgroep Tango Thema & Soep?
Tijdens deze maandelijks terugkerende werkgroep Tango Thema & Soep zal er aandacht zijn voor jouw individuele manier van Tango dansen in connectie met je danspartner. De focus ligt op één specifieke onderwerp, waar vanuit je je Tango skills gaat verdiepen. Ook voor de startende danser is het interessant en ben je welkom.

Soep nuttigen
Na de workshop van 1,5 uur is er eten. Tijdens het nuttigen van de soep heb je de mogelijkheid om andere te leren kennen. Zo ontmoet je nieuwe tangopartners om met elkaar naar Tango salons te gaan. Hoe mooi is dat om samen je opgedane ervaring in praktijk te kunnen brengen.

Opgave Tango Thema & Soep
Klik hier voor vragen & opgave Tango Thema  & Soep, het liefst met een danspartner. Max 3 paren

Welkom & Tot dan,
Kyra Hoogzaad
Tangodocente