Werkgroep Tango Thema & Soep

Werkgroep Tango Thema & Soep
Zaterdag 19 oktober

17.30 – 20.00u.
Deelname €25 pp (incl. eten)

Foto Emil de Jong – Kijklens


Thema:  Tango dansen vanuit Close Embrace

Verdieping in je houding Close Embrace vanuit de muziek met simpele passen en spel. Aandacht voor jouw manier van Tango dansen in verbinding met jezelf en je danspartner. Hoe kun je meer dans en speelruimte creëren met de melodie of juist het ritme. Welke instrumenten kun je volgen die je danshouding in je staan/  je as, lopen, techniek beïnvloeden en inspireren. Je zult zien met weinig middelen en vanuit subtiliteit is het een waar mooi Tango feestje.

Wat is de Werkgroep Tango Thema & Soep?
Tijdens deze maandelijks terugkerende werkgroep Tango Thema & Soep zal er aandacht zijn voor jouw individuele manier van Tango dansen in connectie met je danspartner. De focus ligt op één specifieke onderwerp, waar vanuit je je Tango skills gaat verdiepen. Ook voor de startende danser is het interessant en ben je welkom.

Na de workshop van 1,5 uur is er eten. Tijdens het nuttigen van de soep heb je de mogelijkheid om andere te leren kennen. Zo ontmoet je nieuwe tangopartners om met elkaar naar Tango salons te gaan. Hoe mooi is dat om samen je opgedane ervaring in praktijk te kunnen brengen.

Klik hier voor opgave, het liefst met een danspartner. Meldt het me gaarne als je nog een danspartner zoekt, dan vinden we vast een oplossing.

Welkom & Tot dan, Kyra Hoogzaad

Volgende Tango Thema & Soep is op zaterdag  16 november