Werkgroep Tango Thema & Soep

Werkgroep Tango Thema & Soep
Zaterdag 15 augustus

17.30 – 20.00u.
Deelname €30 pp (incl. eten)

Thema:  Inbreng deelnemers

Wat of waaraan wil je graag in je tango dansen aan werken, samen met de andere tot een 1,5 uur verdieping komen. Wie weet welke verassingen er zijn door de inbreng van de diverse Tango wensen door alle deelnemers. Alle levels. Door de kleine groep is er individuele aandacht mogelijk.
Doe je mee?

Wat is de Werkgroep Tango Thema & Soep?
Tijdens deze maandelijks terugkerende werkgroep Tango Thema & Soep zal er aandacht zijn voor jouw individuele manier van Tango dansen in connectie met je danspartner. De focus ligt op één specifieke onderwerp, musicaliteit, draaïngen,etc, waar vanuit je je Tango skills gaat verdiepen. Ook voor de startende danser is het interessant en ben je welkom.

Soep nuttigen
Na de workshop van 1,5 uur is er eten. Tijdens het nuttigen van de soep heb je de mogelijkheid om andere te leren kennen. Zo ontmoet je nieuwe tangopartners om met elkaar naar Tango salons te gaan. Hoe mooi is dat om samen je opgedane ervaring in praktijk te kunnen brengen.

Opgave Tango Thema & Soep
Klik hier voor vragen & opgave Tango Thema  & Soep, het liefst met een danspartner. Max 4 paren

Ivm de Corona maatregelingen zijn er in de groep voor dansparen max. 4 paren welkom. De ruimte wordt goed geventileerd. Er staat hier desinfecterende gel. Er wordt niet onderling gewisseld van danspartners.

Welkom & Tot dan,
Kyra Hoogzaad
Tangodocente