Workshop Tango Thema & Soep 27 oktober

Workshop Tango Thema & Soep
Zaterdag 27 oktober
  (let op uitz. 4e zaterdag van de maand)
17.00 – 19.30
Deelname €25 pp

  Thema: Tango dansen vanuit Close Embrace

Verdieping in je houding Close Embrace vanuit simpele passen en spel. Aandacht voor jouw manier van Tango dansen in verbinding met jezelf en je danspartner. Hoe kun je meer dans en speelruimte creëren.  Denk aan je danshouding in je staan/  je as, lopen, techniek. Je zult zien met weinig middelen en vanuit subtiliteit is het een waar mooi Tango feestje.

Wat is de Workshop Tango Thema & Soep?
Tijdens deze maandelijks terugkerende workshop Tango Thema & Soep zal er aandacht zijn voor jouw individuele manier van Tango dansen in connectie met je danspartner. De focus ligt op één specifieke onderwerp, waar vanuit je je Tango skills gaat verdiepen. Ook voor de startende danser is het interessant en ben je welkom.
Na de workshop is er eten. Tijdens het nuttigen van de soep heb je de mogelijkheid om andere te leren kennen. Zo ontmoet je nieuwe tangopartners om met elkaar naar Tango salons te gaan om je opgedane ervaring regelmatig in praktijk te kunnen brengen.

Klik hier voor opgave, het liefst met een danspartner. Meldt het me gaarne als je nog een danspartner zoekt dan vinden we vast een oplossing.

Welkom & Tot dan, Kyra Hoogzaad

Volgende Tango Thema & Soep is op zaterdag 17 november

Foto danspaar Emil de Jong – Kijklens