Werkgroep Tango Thema & Soep 15 juni

Werkgroep Tango Thema & Soep
Zaterdag 15 juni

17.30 – 20.00u.
Deelname €25 pp (incl. eten)

Foto Emil de Jong – Kijklens


Thema: Draai en versieringen
Tango dansen vanuit Close Embrace

Verdieping in je houding Close Embrace met de focus op je manier van draaien.  Aandacht voor jouw manier van Tango dansen in verbinding met jezelf en je danspartner. Waarin kun je je lichaam meer doen ontspannen wat speel is en inspireert tot meer ruimte voor jouw draaibewegingen. Je zult zien met weinig middelen en vanuit subtiliteit is het een waar mooi Tango feestje.

Wat is de Werkgroep Tango Thema & Soep?
Tijdens deze maandelijks terugkerende werkgroep Tango Thema & Soep zal er aandacht zijn voor jouw individuele manier van Tango dansen in connectie met je danspartner. De focus ligt op één specifieke onderwerp, waar vanuit je je Tango skills gaat verdiepen. Ook voor de startende danser is het interessant en ben je welkom.

Na de workshop van 1,5 uur is er eten. Tijdens het nuttigen van de soep heb je de mogelijkheid om andere te leren kennen. Zo ontmoet je nieuwe tangopartners om met elkaar naar Tango salons te gaan om je opgedane ervaring in praktijk te kunnen brengen.

Klik hier voor opgave, het liefst met een danspartner. Meldt het me gaarne als je nog een danspartner zoekt dan vinden we vast een oplossing.

Welkom & Tot dan, Kyra Hoogzaad

Volgende Tango Thema & Soep is op zaterdag 13 juli